Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτή μητέρας 2002

altΤο Σάββατο 11 Μαΐου 2002 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α' Δημοτικού σχολείου Προσοτσάνης, ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» διοργάνωσε για δεύτερη φορά (έπειτα από αυτή του 1992) γιορτή αφιερωμένη στη μητέρα, πρόσωπο ιερό, λατρεμένο από τον άνθρωπο μέσα στους αιώνες σε όλες του τις εκδηλώσεις. Στην θρησκεία, η Παναγία είναι μητέρα των πάντων. Έμπνευση για τον ζωγράφο, τον ποιητή. Η πρωταγωνίστρια της ζωής του ανθρώπου. Στην πρώτη μας ανάσα η μάνα, στο πρώτο μας βήμα η μάνα, στα πρώτα μας λόγια η μάνα. Στήριγμα και λιμανάκι. Η χρυσή της καρδιά που χωράει τα πάντα. Υπομένει την κάθε αταξία μας, το πείσμα μας, την λύπη μας, την χαρά μας. Για όλα αυτά που μας προσφέρει, αποφασίσαμε να στήσουμε μια γιορτή γι’ αυτήν και μόνο.

Κατάθεση ψυχής, αγάπης και σεβασμού από 43 μικρούς χορευτές  του Συλλόγου, για το πιο αξιαγάπητο πλάσμα στον κόσμο, τη μητέρα. Οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είπαν ποιηματάκια, τραγουδήσανε, χορέψανε, παίξανε μουσική. Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Μακρής Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ράγιας Κων/νος, ο επικεφαλής αντιπολίτευσης κ. Λύσσελης Άγγελος, Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων του τόπου, φίλοι του Συλλόγου και οι γονείς των παιδιών. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά μοιράσανε ευχετήριες κάρτες και λουλούδια σε όλες τις κυρίες. Ακολούθησε μπουφές με καφέ και αναψυκτικά και μεγάλη ποικιλία από γλυκά και πίτες που ετοίμασαν οι μητέρες των παιδιών και οι φίλες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, όλους όσοι βοήθησαν και βρέθηκαν εκεί τιμώντας την εκδήλωση μας, την οποία θα καθιερώσουμε να οργανώνουμε κάθε χρόνο.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook