Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ετήσιος Χορός Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης

altΤο βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2014 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης. Προσκεκλημένοι τους φέτος ήταν ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης "ο Μέγας Αλέξανδρος" και ο Θρακομικρασιατικός Σύλλογος Προσοτσάνης, οι οποίοι παρουσίασαν χορούς Δράμας και Θράκης αντίστοιχα με τα χορευτικά τους τμήματα των ενηλίκων. Για το χορευτικό του συλλόγου μας έπαιξε το μουσικό σχήμα "Αγριάνες" με τον Μελενεκλή Γιώργο στη μακεδονική λύρα, τον Μουταφτσή Άγγελο στη γκάιντα και τον Μελενεκλή Δημήτρη στον νταχαρέ.
Οι συμπατριώτες μας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη κατέκλεισαν την αίθουσα και διασκέδασαν μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με αρκετούς συγγενείς τους που ήρθαν από την Προσοτσάνη για τη βραδιά αυτή. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκε στην εκδήλωση ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Βασίλειος Φατράλης και Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παυλίδης, ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι επίσημοι.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης υπό την προεδρία σήμερα του κ. Γιώργου Μπογιατζόγλου τίμησε τον επί σειρά πολλών ετών πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Στράγκα για την προσφορά του.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook