Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 1197 επισκέπτες συνδεδεμένους

3η Συνάντηση φίλων της παράδοσης

altΓια τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο μας η Συνάντηση των Φίλων και Χορευτών της Παράδοσης, στην γνωστή ταβέρνα «Πέπε», την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ταχτεί στον αγώνα για την διάσωση και την πιστή διάδοση των παραδόσεων μας. Στους ανθρώπους που καθημερινά «κλέβουν» από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για αυτό τον σκοπό, στα νέα παιδιά που στελεχώνουν τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων.
Φίλοι και χορευτές από την Δράμα, τον Ξηροπόταμο, την Πετρούσα, τον Βώλακα, την Μικρόπολη, την Καλλιθέα, το Φωτολίβος, τους Σιταγρούς και βέβαια από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Προσοτσάνης, είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν χωρίς το άγχος της παράστασης με σκοπούς και χορούς από όλη την Ελλάδα και τις Αλύτρωτες  Πατρίδες. Τους συνόδευσαν, η ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου και η «Αγριάνες», το παραδοσιακό μουσικό σχήμα του Συλλόγου μας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook