Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Περίληψη Διακήρυξης

Λοιπές Δράσεις

 

Περίληψη Διακήρυξης


Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» διενεργεί εκ νέου δημόσιο πρόχειρο διαγωνισμό για τη προμήθεια παραδοσιακών φορεσιών για την ενίσχυση των χορευτικών τμημάτων του, με σφραγισμένες προσφορές και συμπλήρωση προτιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά σε άμεση σχέση με τις τεχνικές προδιαγραφές, για την προμήθεια των κατωτέρω υλικών:

Παραδοσιακές φορεσιές: καθαρής αξίας 27.055,00 €

Φ.Π.Α. 24% : 6.493,20 €

Συνολική δαπάνη: 33.548,20 €

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή του Συλλόγου σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2/2020 απόφαση του Δ.Σ.

Ο προϋπολογισμός είναι τριάντα τρεις χιλιάδες, πεντακόσια σαράντα οκτώ ευρώ και είκοσι λεπτά (33.548,20) ευρώ με ΦΠΑ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού και λήξης υποβολής των προσφορών είναι 15 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση σε τοπική ημερήσια εφημερίδα της Περίληψης της Διακήρυξης και συγκεκριμένα η Τετάρτη 22/7/2020 και ώρα 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου, διεύθυνση Παύλου Μελά 15, Τ.Κ. 66200, Προσοτσάνη Δράμας.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται: α. με αποστολή με οποιοδήποτε τρόπο με την προϋπόθεση ότι θα παραληφθούν από τον Σύλλογο με απόδειξη, μέχρι την ημέρα και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού και β. με κατάθεση την ημέρα της δημοπρασίας αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο ή με εκπρόσωπό του (με βεβαίωση εκπροσώπησης), κατά την ώρα διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής δεν υπάρχουν. Υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές.

Η παράδοση των προσφερόμενων υλικών θα γίνει στην έδρα του Συλλόγου τμηματικά εντός 5 εξαμήνων και μέχρι την 30-9-2022. Οι ποσότητες δε δύναται να τροποποιηθούν. Το χρονικό διάστημα δέσμευσης από την προσφορά είναι 3 μήνες. Δεν γίνονται δεκτές αντιπροσφορές.

Η προμήθεια θα γίνει με χρηματοδότηση από το τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER Ν. Δράμας στα πλαίσια της πρότασης που υπέβαλε ο Σύλλογος με θέμα «Κατασκευή – αγορά παραδοσιακών φορεσιών» στην υπ’ αριθμ. 108/30-3-2018 Πρόσκληση της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο πρόγραμμα Ανάπτυξης 2014-2020, μέτρο 19, υπομέτρο 19.2, δράση 19.2.4, υποδράση 19.2.4.5 «Στήριξη για μελέτες, υπηρεσίες και επενδύσεις, που συνδέονται με τον πολιτισμό, με τη διατήρηση, αποκατάσταση και αναβάθμιση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς των χωριών, των αγροτικών τοπίων και των τόπων με υψηλή φυσική αξία, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών κοινωνικό-οικονομικών πτυχών, καθώς και δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης (συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών/ συνεδριακών κέντρων, μουσείων, πολιτιστικών χαρακτηριστικών της υπαίθρου-μύλοι, γεφύρια)».

Η δημόσια δαπάνη (σε ποσοστό 100% επί του εγκεκριμένου προϋπολογισμού) αποτελείται: α) από την ενωσιακή συμμετοχή (η οποία καλύπτεται από Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) ύψους 90% και β) την εθνική συμμετοχή (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) ύψους 10%.

Η πληρωμή της αξίας των παραδοτέων υλικών στον προμηθευτή θα γίνεται από τον ταμία του Συλλόγου τμηματικά και σύμφωνα με την ποσότητα αυτών.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται στο τηλ.: 2522023480, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ η πλήρη Προκήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.prosoma.gr , θα δημοσιευτεί περίληψη της σε τοπική ημερήσια εφημερίδα (Πρωινός Τύπος) και μπορεί να αναζητηθεί στα γραφεία του Συλλόγου: διεύθυνση Παύλου Μελά 15, Τ.Κ. 66200, Προσοτσάνη Δράμας.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κων/νος Παπαδόπουλος Ιωάννης Αραμπατζής

CLLDLEADER




altΔιακήρυξη Δημοπρασίας

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook