Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

"ΠΛΑΤΑΝΟΣ" 2011

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2011 στον αύλιο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, πραγματοποίησε το 13ο ετήσιο μακεδονικό παραδοσιακό γλέντι με τον τίτλο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ». Την εκδήλωση άνοιξαν οι μικροί χορευτές του συλλόγου και ακολούθησε ο κόσμος που κατέκλεισε το χώρο, διασκεδάζοντας με δραμινούς, μακεδονικούς, θρακιώτικους και άλλους χορούς, τραγούδια και σκοπούς από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα του Συλλόγου μας «Αγριάνες».

Χαιρετισμό απέστειλαν η βουλευτής Ν. Δράμας κα Κεφαλίδου Χαρά και ο πρόεδρος Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης κ. Στράγκας Γεώργιος και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαναρίδου Έφη, ο πρώην δήμαρχος κ. Φατράλης Βασίλειος, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαμιχαήλ Γεώργιος, ο πολιτευτής Ν. Δράμας κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης, Βώλακα, Πετρούσας, Πύργων, Εβριτών Δράμας, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χοροδιδασκάλους, χορευτές, μουσικούς, και τα μέλη που προσφέρανε εθελοντικά την εργασία τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τα βιομηχανικά σφαγεία του κ. Στάικου Γεωργίου για τη δωρεά.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook