Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους

4η Συνάντηση φίλων της παράδοσης

altΤην Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο μας η «4η Συνάντηση Φίλων της Παράδοσης», στην γνωστή ταβέρνα «ΠΕΠΕ» στην Προσοτσάνη. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ταχτεί στον αγώνα για την διάσωση και την πιστή διάδοση των παραδόσεων μας. Το μουσικό σχήμα του Συλλόγου μας «Αγριάνες» έπαιξαν όλη τη βραδιά μελωδίες από τη Δράμα, τη Μακεδονία, τη Θράκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας, διατηρώντας το κέφι στα ύψη αφού η πίστα δεν άδειασε στιγμή. Γκάιντα έπαιξε ο Κώστας Βέργας, Κλαρίνο οι Γιώργος Μελενεκλής και Ηλίας Βασιλείου, νταούλι ο Δημήτρης Μελενεκλής και ακορντεόν ο μαέστρος μας Βλαδίμηρος Δερμεντζιέβ. Στο τέλος της βραδιάς, μουσικοί από τον Ξηροπόταμο έπαιξαν και τραγούδησαν μερικά από τα τοπικά τους τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Βασίλειος Φατράλης, ο Αντινομάρχης Δράμας Στέργιος Τσούκας, οι Αντιδήμαρχοι Προσοτσάνης Παναγιώτης Μωυσίδης, Άγγελος Κότιος, και Πολυχρόνης Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Άγγελος Λύσσελης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Δερετζής και Μιχάλης Ηλιάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Ν. Δράμας Νικόλαος Σμολοκτός, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας Νικόλαος Αλιστρατινός και πολλά μέλη μας. Επίσης, φίλοι, χορευτές και Πρόεδροι από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βώλακα, Ξηροποτάμου, Πετρούσας, Καλής Βρύσης, Περιθωρίου, Πύργων, Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης, από τον Σύλλογο των Πυργιωτών Μεταναστών στη Γερμανία, χορευτές από Συλλόγους της Θεσσαλονίκης και αλλού.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook