Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ετήσιος χορός 2018

altΤο μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, στη δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Προσοτσάνης. Μουσική έπαιξε το παραδοσιακό μουσικό σχήμα του Νίκου Μπούσιου που διασκέδασε τους παραβρισκόμενους με σκοπούς και τραγούδια από τη Μακεδονία, τη Θράκη και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, μακεδονική λύρα έπαιξε ο Θανάσης Γλάβας και νταχαρέ οι μαθητευόμενοί του Πόπη Παπάζογλου, Μανόλης Μαρούσης και η μικρή Αβραμίνα Σεβδίλη. Επίσης, τραγούδησαν η Κωνσταντίνα Γεωργίτσα με την Άρτεμη Γρηγοριάδου. Την εκδήλωση ομόρφυναν τα παιδικά-εφηβικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας, παρουσιάζοντας θρακιώτικους και μακεδονικούς χορούς υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Γεωργίου Τσακμάκη και Τίνας Κινατζίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Κινατζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Ηλιάδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Προσοτσάνης κ. Κυριάκος Κυρίου, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ. Παντελής Γαραμπέρας, χορευτές και μέλη του Δ.Σ. από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Εβριτών Δράμας, Πετρούσας, Καλής Βρύσης, Ποντίων Προσοτσάνης, μέλη του Συλλόγου μας και πολλοί φίλοι μας.

Ευχαριστούμε θερμά τις γυναίκες του Συλλόγου μας (μέλη-χορεύτριες) που επιμελήθηκαν το νοστιμότατο μενού, καθώς και τις επιχειρήσεις Βιομηχανικά Σφαγεία του κ. Στάικου για την προσφορά του κρέατος, του τυροκομείου «Μενοίκιο» του κ. Μελενεκλή για τη φέτα, καθώς και το φούρνο «Η Παράδοση» των κ. Αφοί Βουργασλή για τα ψωμιά και για το ψήσιμο του κρέατος.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook