Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 36 επισκέπτες συνδεδεμένους

Διεθνής βράβευση της ΗΩΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΗΩΣ» από το Συμβούλιο Συντακτών Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά.

Διεθνής βράβευση της ΗΩΣΔιεθνής βράβευση της ΗΩΣ

Διεθνής βράβευση της ΗΩΣΤη διμηνιαία πολιτιστική εφημερίδα «ΗΩΣ» που εκδίδει ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης Δράμας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», καθώς και τον εκδότη της και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κων/νο Παπαδόπουλο βράβευσε για το έτος 2009, το Συμβούλιο Συντακτών Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά. Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση διοργανώθηκε από τον εκπρόσωπο της βασίλισσας για την επαρχία του Οντάριο ύπο-κυβερνήτη David C. Onley, και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 στην μεγάλη αίθουσα τελετών των ανακτόρων. Την φετινή χρονιά δόθηκαν συνολικά 24 βραβεία σε 4 κατηγορίες εντύπων. Η «ΗΩΣ» ήταν υποψήφια στην κατηγορία των εφημερίδων και βραβεύτηκε ως «Καλύτερη εκδοτική και οπτική παρουσίαση».

Πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Συμβουλίου Συντακτών Ξενόγλωσσου Τύπου είναι ο συμπατριώτης μας κ. Θωμάς Σάρας, ο οποίος διαπρέπει στη φιλόξενη χώρα του Καναδά. Στην ομιλία του ο κ. Σάρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «για μια ακόμη χρονιά η επιτροπή βραβείων του Συμβουλίου βράβευσε ότι καλύτερο προσέφεραν τα μέλη των εθνικών κοινοτήτων και ο ξενόγλωσσος Τύπος του Καναδά». Ακολούθησε η παρουσίαση και παράδοση των τιμητικών διακρίσεων από τον εκπρόσωπο της βασίλισσας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περί τους διακοσίους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων υπουργοί, βουλευτές του επαρχιακού και ομοσπονδιακού κοινοβουλίου της χώρας, αντιπρόσωποι των διαφόρων κοινοτήτων, μέλη της διοίκησης του Συμβουλίου, μέλη των ξένων διπλωματικών αποστολών στο Τορόντο, μεταξύ των οποίων και ο κ. Δημήτριος Αζεμόπουλος, γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο, καθώς επίσης και ο γενικός πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η πολιτιστική εφημερίδα “ΗΩΣ” έχει καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία, αφού εδώ και δέκα χρόνια μέσα από τις σελίδες της που φθάνουν σε 1.000 και πλέον οικογένειες του εσωτερικού και εξωτερικού, προβάλλει τα πολιτιστικά, ιστορικά και αθλητικά δρώμενα της Προσοτσάνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Τα συγχαρητήρια ανήκουν κατ’ αρχήν στον εκδότη αλλά και σε όλη τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας για το ακούραστο και αφιλοκερδές έργο τους.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook