Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2015

alt

Το μεσημέρι της Κυριακής 11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών, στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς της ενορίας μας παπά -Κώστας και παπά-Δημήτρης. Τυχεροί ήταν ο παπα-Δημήτρης, η Ράγια Μαίρη και ο μικρός Τσακμάκης Κων/νος (γιος του χοροδιδασκάλου μας) που κέρδισαν τα φλουριά και ταυτόχρονα από ένα βιβλίο ως δώρο ενώ ο μικρός ένα παιχνίδι.

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Συλλόγου  Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς με σημαντικότερο γεγονός τη θεμελίωση της στέγης μας, το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2014 στα Καλάβρυτα Αχαΐας, τις καθιερωμένες τοπικές μας εκδηλώσεις και τη νέα Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Λαογραφικό Μουσείο Προσοτσάνης. Τέλος, έθεσε τους στόχους του νέου έτους, στο τέλος του οποίου αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια του κτιρίου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλειος Φατράλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα Χειράκη Γιωργία, κ. Κινατζίδης Κων/νος και κ. Βλαχογιάννης Ανέστης, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσαουσίδης Ιωάννης και Παπαμιχαήλ Γεώργιος, δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές, μέλη, μαθητές από τα χορευτικά τμήματα και φίλοι του συλλόγου.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook