Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 1197 επισκέπτες συνδεδεμένους

25η Μαρτίου 2013

25H_Martiou_2013_13Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ο Μέγας Αλέξανδρος» όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821. Το πρωί της 25ης Μαρτίου 2013 στον Ι.Ν. των Εισοδίων της Θεοτόκου ο πρόεδρος κ. Κων/νος Παπαδόπουλος συνοδεύοντας τη σημαία του Συλλόγου παρέστησαν στη δοξολογία, ενώ στη συνέχεια μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της Κωμόπολης, μεικτό τμήμα από χορευτές του συλλόγου συμμετείχε στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση μπροστά από τους επισήμους.

altΤο απόγευμα της ίδιας ημέρας στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Προσοτσάνης πραγματοποιήθηκαν χορευτικές παραστάσεις από τους τοπικούς πολιτιστικούς Συλλόγους και συγκεκριμένα: του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «ο Μέγας Αλέξανδρος», των Γραμμουστιάνων, των Ποντίων και των Θρακομικρασιατών.
Το εφηβικό και δύο παιδικά τμήματα του Συλλόγου μας παρουσίασαν μακεδονικούς χορούς. Μουσική έπαιξε το παραδοσιακό σχήμα «Αγριάνες» με τον Βλαδίμηρο Δερμεντζιέβ στο ακορντεόν, τον Μελενεκλή Γιώργο στο κλαρίνο και τον Μελενεκλή Δημήτρη στο νταούλι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο παπά-Κώστας Ουρούμης, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο πρώην Δήμαρχος Σιταγρών κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook