Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 62 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αλιστράτη Σερρών

altΤο απόγευμα της Κυριακής 2 Μαΐου 2010 στην Αλιστράτη Σερρών πραγματοποιήθηκαν θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου που εορτάζει την ημέρα αυτή, της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου.

Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» ήταν προσκεκλημένος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αλιστράτης και συμμετείχε στις εκδηλώσεις με το μεγάλο του χορευτικό τμήμα, παρουσιάζοντας χορούς από το Βώλακα. Μουσική έπαιξε η παραδοσιακή ορχήστρα του συλλόγου οι «Αγριάνες». Στο ακορντεόν ο Βλαδήμιρος Δερμεντζιέφ, στην γκάιντα και στο τραγούδι ο Κώστας Βέργας και στον νταχαρέ ο Δημήτρης Μελενεκλής.

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ακόμη ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αλιστράτης με δύο χορευτικά τμήματα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας «Το Δύσωρο». Ακολούθησε γλέντι με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου που κατέκλεισε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook