Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους

"ΠΛΑΤΑΝΟΣ" 2009

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος» το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2009, πραγματοποίησε για 11η συνεχή χρονιά τον «ΠΛΑΤΑΝΟ», ένα μακεδονικό παραδοσιακό γλέντι. Φέτος λόγω του άστατου καιρού η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κλειστή αίθουσα του Δήμου Προσοτσάνης αντί της αυλής του Α’ Δημοστικού Σχολείου. Επίσημος προσκεκλημένος μας ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός», σε ανταπόδοση της δικής τους πρόσκλησης τον Αύγουστο του 2007 σε φεστιβάλ λύρας που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Αλεξανδρούπολη. Στην αρχή της εκδήλωσης οι φιλοξενούμενοι, μας παρουσίασε χορούς και τραγούδια του Πόντου ενώ χειροκροτήθηκαν από το κοινό. Μετά το τέλος της παράστασής τους, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά μεταξύ των δύο συλλόγων μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το παραδοσιακό σχήμα «Μεθόριος» και την Κατερίνα Δούκα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης κ.κ. Μελενεκλή Βασίλειο και Στάικο Γεώργιο, τον Δήμο Προσοτσάνης για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορευτές και τα μέλη που προσφέρανε εθελοντικά την εργασία τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και να εξυπηρετηθεί το κοινό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Φατράλης Β., οι αντιδήμαρχοι Προσοτσάνης κ.κ. Μωυσίδης Π., Κώττας Ν., Κότιος Α., Βασιλειάδης Π., ο νομαρχιακός σύμβουλος Ηλιάδης Μ., οι πολιτευτές κ.κ. Παπαδόπουλος Σ., Ανδριόπουλος Δ., ο πρόεδρος της Α.Δ.Ε.Π. κ. Στουλούπης Π., ο πρόεδρος των πολυτέκνων Ν. Δράμας κ. Σμολοκτός Ν., οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Ξηροποτάμου, Πετρούσας, Πύργων, Γραμμουστιάνων, Θρακομικρασιατικός, Ποντίων Προσοτσάνης, Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης, Αγ. Αθανασίου και πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας. Την εκδήλωση κάλυψε η Άλφα τηλεόραση Δράμας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook