Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 62 επισκέπτες συνδεδεμένους

Χριστούγεννα Προσοτσάνη 2008

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος» το απόγευμα του Σαββάτου 20-12-2008 με πρωτεργάτη τη χοροδιδάσκαλο κα Αστερίου Καβάζη Κατερίνα, πραγματοποίησε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για το νηπιακό και παιδικό τμήμα. Υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους και με τον πλούσιο μπουφέ από εδέσματα των ημερών αυτών που ετοίμασαν οι μαμάδες τους, οι μικροί χορευτές έπαιξαν και ξεφάντωσαν με τη ψυχή τους.

Το απόγευμα της Τρίτης 23-12-2008 οι μικροί χορευτές του Συλλόγου με τη συνοδεία γονέων, τη χοροδιδάσκαλο και μέλη του Δ.Σ., επισκέφτηκαν το Οικοτροφείο Προσοτσάνης «Αρσινόη», όπου αφού έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, προσέφεραν στους τροφίμους του Ιδρύματος εκτός από ζεστά χαμόγελα, γλυκίσματα και κάρτες που έφτιαξαν οι ίδιοι. Οι τρόφιμοι μαζί με το προσωπικό του Ιδρύματος ανταπόδωσαν προσφέροντας με τη σειρά τους διάφορα κεράσματα, ενώ τραγούδησαν την «Άγια νύχτα».

altΣτα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Πυρσούπολη» που διοργάνωσε ο Δήμος Προσοτσάνης από 27 μέχρι 31-12-2008, συμμετείχε μεταξύ άλλων Συλλόγων και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος». Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων διέθετε περίπτερο προσφέροντας στους επισκέπτες διάφορα εδέσματα των ημερών και εκθέτοντας την τοπική φορεσιά Προσοτσάνης, ημερολόγια, εφημερίδα, βιβλία και διάφορα αναμνηστικά του Συλλόγου. Το απόγευμα της Τρίτης 30-12-2008 τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου ντυθήκαν με τις ανάλογες ενδυμασίες (Τρεις Μάγοι, Άγγελοι, Ιωσήφ, κτλ) και παρουσιάσανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα. Ακολούθησε η ορχήστρα του Συλλόγου «Οι Αγριάνες» οι οποίοι έπαιξαν σκοπούς από τη Δράμα, τη Μακεδονία και τη Θράκη, ξεσηκώνοντας και ζεσταίνοντας τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρά το τσουχτερό κρύο.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook