Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 320 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2008

altΤην Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας, παρουσία των μελών, φίλων, χορευτών και μουσικών του Συλλόγου. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Βασίλειος Φατράλης, ο αντινομάρχης υπεύθυνος πολιτιστικών κ.Χαράλαμπος Δερετζής, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος πολιτιστικών κ. Νικόλαος Σμολοκτός, η Δημοτική Σύμβουλος κα Τασία Ζάμπα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Άγγελος Λύσσελης, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Ηλιάδης καθώς και ο τέως Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Κωνσταντίνος Ράγιας.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τους κ. Φατράλη και Δερετζή, και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Στους τυχερούς της ημέρας δόθηκαν βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς.
Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών με θέματα την έγκριση του προϋπολογισμού και προγραμματισμό δράσεων της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε εν συντομία στην ομιλία του στις δραστηριότητες κατά την προηγούμενη χρονιά και στις νέες που είναι προγραμματισμένες για το 2008.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook