Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 69 επισκέπτες συνδεδεμένους

Έκδοση ημερολογίου-βιβλίου

altΜε τη ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας,  αποφασίσαμε την έκδοση ενός ημερολογίου–βιβλίου, που συνδυάζει το ημερολόγιο με την εγκυκλοπαιδική μόρφωση και πιο συγκεκριμένα την συνοπτική ιστορία της Προσοτσάνης και της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για μια ιστορική έκδοση η οποία θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια  ο Σύλλογός μας έχει αποδείξει την πλούσια προσφορά του στον τόπο. Δεν αρκείται μόνο στους χορούς και τα τραγούδια. Καταγράφει και προβάλει την τοπική ιστορία, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα μας.

Ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή αποτελεί η παρούσα έκδοση. Αποτέλεσμα εργασίας ανθρώπων που διέθεσαν αρκετές ώρες για την ολοκλήρωση της. Ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον δούνε να προοδεύει και να πρωτοπορεί.

Το ημερολόγιο-βιβλίο θα περιέχει και διάφορα άλλα, δημογραφικά στοιχεία για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ημερολογιακά θα καλύπτει τις χρονιές από το 2008 έως το 2012. Θα πωλείται 15 ευρώ. Για όσους ζούνε εκτός Προσοτσάνης μπορεί να τους σταλεί ταχυδρομικά με αντικαταβολή 15 ευρώ συν τα ταχυδρομικά τέλη.

Συντελεστές του έργου: Παπαδόπουλος Ν. Κων/νος, Αραμπατζής Α. Ιωάννης, Γεωργίτσας Δ. Σταύρος, Καβάζης Ν. Γεώργιος, Κατσιγιάννης Ε. Χρήστος και Μελαδίνης Β. Αριστείδης.

Ευχαριστούμε θερμά  την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας (ΝΕΠΟΤΑ), τον Δήμο Προσοτσάνης, την Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Προσοτσάνης και το Σπήλαιο Αγγίτη (ΔΕΤΑΣΠΑ) για την συνεισφορά τους.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που με τις χορηγίες και το φωτογραφικό υλικό τους, βοήθησαν στην έκδοση αυτού του ημερολογίου-βιβλίου.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook