Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Η Βιβλιοθήκη μας

altΜια από τις προβλέψεις του καταστατικού ιδρύσεως του Συλλόγου μας ήταν και η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης. Την προσπάθεια ξεκίνησαν δειλά οι ιδρυτές του Συλλόγου μας το 1983, αλλά το έτος 2000 μετά από επίσκεψη του συμπατριώτη μας μεγάλου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου στα γραφεία του Συλλόγου, μας υποσχέθηκε να βοηθήσει για να εμπλουτιστεί και να οργανωθεί η βιβλιοθήκη μας.. Η υπόσχεση του έγινε πράξη και η βιβλιοθήκη εντάχθηκε σε ετήσια χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ ο ίδιος έστειλε σημαντικό αριθμό βιβλίων. Ακολούθησαν δωρεές πολλών κατοίκων της Προσοτσάνης και φίλων του συλλόγου απ' όλη την Ελλάδα, αλλά και εκδοτικών οίκων. Σήμερα η βιβλιοθήκη διαθέτει περί τα 4.000 καταγεγραμμένα βιβλία και περιοδικά, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα.

Έγινε προσπάθεια και συγκεντρώθηκαν σπάνια βιβλία που αφορούν την ιστορία της Προσοτσάνης, του νομού Δράμας και της Μακεδονίας.

Η βιβλιοθήκη λειτουργεί ως δανειστική κατά τις ημέρες και ώρες που λειτουργούν τα υπόλοιπα τμήματα (χορευτικά, μουσικά).

Δείτε στο παρακάτω αρχείο τα βιβλία μας:

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook