Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 59 επισκέπτες συνδεδεμένους

"ΠΛΑΤΑΝΟΣ" 2007

altΤο Σάββατο 14 Ιουλίου 2007 πραγματοποιήθηκε το 9ο παραδοσιακό μακεδονικό γλέντι  «Πλάτανος 2007», που αποτελεί μια ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε κοντά και να διασκεδάσουμε με τους ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους. Μέλη του Συλλόγου μας αλλά και φίλοι από την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Σέρρες, αλλά και τα χωριά της Δράμας ήρθαν και διασκέδασαν με τους υπέροχους σκοπούς των «Ασαρτζήδων» και του μουσικού σχήματος του Συλλόγου μας, τους «Αγριάνες».

Το παρόν βέβαια έδωσαν και οι τοπικές και όχι μόνο αρχές του τόπου μας. Τα έξοδα της εκδήλωσης, κάλυψαν με δική τους πρωτοβουλία δύο επιφανή μέλη του Συλλόγου μας, οι κύριοι Γεώργιος Στάϊκος και Βασίλης Μελενεκλής. Δύο άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας και μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις μας, τους ευχαριστούμε ολόψυχα.

Να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς επικοινωνίας την τηλεόραση Άλφα και το ράδιο και εφημερίδα Ηχώ της Δράμας, που στηρίζουν τον σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια.

Εμείς ως νεότεροι οφείλουμε να γνωρίζουμε και γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου που υπηρετούμε και τους ανθρώπους που προσέφεραν σε αυτόν κατά καιρούς.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του συλλόγου μας, να τιμήσουμε τον άνθρωπο που πρώτος έδωσε την ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου μας και αγωνίστηκε με θέρμη και αποφασιστικότητα για να την πραγματοποιήσει. Μια τιμητική πλακέτα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως αναγνώριση της προσφοράς του. Ο ίδιος αλλά και όλη η οικογένεια του 24 χρόνια τώρα βρίσκονται δίπλα μας. Είναι ο κύριος Δημήτριος Στάϊκος.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook