Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους

Προφήτης Ηλίας 2023

Τοπικές Μουσικοχορευτικές παραστάσεις

pr.ilias_2023_05Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Προσοτσάνης για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία. Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Προσοτσάνης, όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας παρουσιάσανε χορούς από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας. Φιλοξενούμενος σύλλογος φέτος ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας, ο οποίος παρουσίασε τοπικούς χορούς. Το μουσικό σχήμα του Συλλόγου μας που το απαρτίζουν οι: Γλάβας Αθανάσιος στη μακεδονική λύρα, Παπάζογλου Καλλιόπη και Μαρούσης Εμμανουήλ στους νταχαρέδες και η Γρηγοριάδου Άρτεμη στο τραγούδι, συνόδευσε το παιδικό μας τμήμα σε δραμινούς χορούς.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Προσοτσάνης κ. Κυριάκος Κυρίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Σμολοκτός και Άγγελος Κότιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάρκος Σταυρίδης, ο  επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Προσοτσάνης κ. Μιχάλης Ηλιάδης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ιωάννης Τσαουσίδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook