Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΠΛΑΤΑΝΟΣ 2022

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2022 στον αύλιο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, το 22ο μακεδονικό παραδοσιακό γλέντι με τον τίτλο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ 2022», μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας. Την εκδήλωση άνοιξαν τα δύο παιδικά τμήματα του συλλόγου παρουσιάζοντας χορούς Μακεδονίας. Ακολούθησε στο χορό ο κόσμος που κατέκλεισε το χώρο, διασκεδάζοντας με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα του Νίκου Παπαδημητρίου «ΟΔΡΥΣΕΣ», καθώς και από την παραδοσιακή ορχήστρα του συλλόγου μας: Γλάβας Αθανάσιος & Γλάβας Θεόδωρος στη μακεδονική λύρα, Παπάζογλου Καλλιόπη και Μαρούσης Εμμανουήλ στους νταχαρέδες, Γρηγοριάδου Άρτεμη και Γεωργίτσα Κωνσταντίνα στο τραγούδι.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με δωράκια (μια φορητή μνήμη Η/Υ) οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των ετών 2019-20-21 και ενεργοί χορευτές του Συλλόγου μας που ήταν οι: Δικμάνη Χριστίνα, Δρακούλη Δήμητρα, Μελενεκλής Ελευθέριος, Οικονόμου Ιωάννης, Ουρούμης Στυλιανός, Σεβδίλη Αβραμίνα, Τσαουσιώτη Αγγελική και Φιδάνας Ιωάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πατέρας Κων/νος Ουρούμης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο αντιδήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άλκης Σαρίδης, ο αντιδήμαρχος Δράμας κ. Μιχαήλ Τάσσου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Α.Μ. κ. Ιωάννης Παπουτσής, οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Εβριτών Δράμας κ. Γεώργιος Μαζαράκης, Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Πούλιος, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χοροδιδασκάλους, χορευτές, μουσικούς και τα μέλη που προσφέρανε εθελοντικά την εργασία τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τα βιομηχανικά σφαγεία Στάικου και το τυροκομείο «Μενοίκιο» για τη δωρεά κρεάτων και φέτας αντίστοιχα.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook