Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτή μητέρας 2017

Τοπικές Μουσικοχορευτικές παραστάσεις

altΤο απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Προσοτσάνης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τον εορτασμό της μάνας από τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος». Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν: «Μάνα… αιώνιο σύμβολο αγάπης». Μέσα από παραμύθια και τραγούδια που ακούστηκαν στην εκδήλωση για την απέραντη αγάπη της μάνας προς τα παιδιά της, αναδεικνύεται η μάνα ως η προσωποποίηση ή το σύμβολο της αγάπης ανά τους αιώνες.

Οι μικροί χορευτές σ’ ένα σύντομο βίντεο κλιπ που προβλήθηκε στην αίθουσα, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στις μητέρες τους με το δικό τους τρόπο, ενώ χόρεψαν χορούς Δράμας και Μακεδονίας. Οι μεγαλύτεροι χορευτές του συλλόγου χόρεψαν χορούς Κων/πολης, Μικράς Ασίας και Θράκης. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι χορευτές κάλεσαν στην πίστα τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες τους για να χορέψουν μαζί ένα βαλσάκι.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης παράστασης είχαν οι χοροδιδάσκαλοι Γεώργιος Τσακμάκης και Παναγιώτα Κινατζίδου. Η αίθουσα διακοσμήθηκε με ανάλογα σκηνικά της άνοιξης (λουλούδια, χελιδόνια κτλ) από τη Μελενικλή Γεωργία. Την ηχητική επιμέλεια είχε ο Γεωργίτσας Σταύρος. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ. Παντελής Γαραμπέρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Παπαδόπουλος. Επίσης, την παρακολούθησε ο ιερέας Κων/νος Ουρούμης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Κινατζίδης, εκπρόσωποι συλλόγων, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο, κατέκλεισαν την αίθουσα. Στο τέλος, προσφέρθηκε δώρο σε όλες τις εορτάζουσες μάνες ένα γλαστράκι -λουλούδι.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook