Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2016

altΤο μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς της ενορίας μας παπά -Κώστας και παπά-Δημήτρης. Τυχεροί ήταν η Πλιόκα Εριέττα και η μικρή Παπαεμμανουήλ Αναστασία που κέρδισαν από ένα συμβολικό δώρο.

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Συλλόγου  Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς με σημαντικότερα γεγονότα: την περαίωση της στέγης μας μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-13 με επιδότηση το 100% του έργου (υπολείπεται η υλοποίηση της προμήθειας του εξοπλισμού για το νέο έτος), το δωρεάν ταξίδι 24 χορευτών-συνοδών τον Απρίλιο στην Potenza Ιταλίας μέσα από το πρόγραμμα ERASMUS+, την προμήθεια 25 φορεσιών μέσα από το πρόγραμμα LEADER με επιδότηση το 75%, καθώς και στις καθιερωμένες τοπικές μας εκδηλώσεις και δράσεις. Τέλος, έθεσε τους στόχους του νέου έτους που πρωτίστως είναι η εγκατάστασή μας στο νέο κτίριο με την τέλεση των εγκαινίων και στη συνέχεια η έναρξη νέων τμημάτων και δράσεων που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλειος Φατράλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσαουσίδης Ιωάννης και Παπαμιχαήλ Γεώργιος, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη, μαθητές από τα χορευτικά τμήματα και φίλοι του συλλόγου.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook