Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους

"ΠΛΑΤΑΝΟΣ" 2014

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουλίου 2014 στον αύλιο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, πραγματοποίησε το 16ο μακεδονικό παραδοσιακό γλέντι με τον τίτλο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ 2014», υπό το φως της πανσελήνου.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου παρουσιάζοντας χορούς Δράμας, Θράκης και Νησιών, ενώ ακολούθησε ο κόσμος που κατέκλεισε το χώρο, διασκεδάζοντας με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα «ΟΔΡΥΣΕΣ». Ολιγόωρη συμμετοχή είχε και η ορχήστρα του Συλλόγου μας «Αγριάνες» που έπαιξαν οι μουσικοί: Βλαδίμηρος Δερμεντζιέφ ακορντεόν, Μελενεκλής Γιώργος κλαρίνο, Μελενεκλής Δημήτρης νταούλι και Μελενεκλής Στέλιος τρομπέτα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με δωράκια (ένα memory stick και ένα γούρι για καλή τύχη) οι επιτυχόντες την περσινή χρονιά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μαθητές του Συλλόγου μας που ήταν οι: Μελενεκλής Δημήτριος και Θεμελιώτης Κων/νος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο αιδεσιμότατος παπα-Κώστας Ουρούμης, ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντώνης Ματζιάρης, η νεοεκλεγής περιφερειακή σύμβουλος κα Γεωργία Χειράκη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι ή εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Πετρούσας, Κοκκινογείων, Εβριτών Δράμας, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χοροδιδασκάλους, χορευτές, μουσικούς μας και τα μέλη που προσφέρανε εθελοντικά την εργασία τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τα βιομηχανικά σφαγεία Στάικου και το τυροκομείο «Μενοίκιο» για τη δωρεά κρεάτων και φέτας αντίστοιχα, καθώς και το τηλεοπτικό σταθμό STAR Δράμας για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook