Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Σεμινάριο επιμόρφωσης ενηλίκων

lavaroΑπό 26 Απριλίου έως 7 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε το 25ωρο σεμινάριο επιμόρφωσης ενηλίκων με τον θεματικό κύκλο «Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Δράμας και συγκεκριμένα της Σχολής Γονέων.
Πρόκειται για προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας και υλοποιούνται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και τα κατά τόπους Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων κάθε νομού της χώρας. Συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες πολίτες της χώρας.
Δεκαοκτώ (18) ενήλικες συμπολίτες μας παρακολούθησαν τα μαθήματα που δίδαξε η ψυχολόγος Γωγώ Καραγιάννη και αποκόμισαν χρήσιμες γνώσεις και συμβουλές σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τις σχέσεις γονέων-παιδιών, την κρίσιμη ηλικία της εφηβείας, την κοινωνικοποίησή τους και άλλες σχετικές ενότητες.
 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook