Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ομιλία για τη Στοματική Υγιεινή

altΤο απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου 2011 στην αίθουσα του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης ο «Μέγας Αλέξανδρος», σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την οδοντίατρο Ηρώ Κούνιου με θέμα τη «Στοματική Υγιεινή».

Η παρουσίαση με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ήταν ιδιαίτερα παραστατική και κατανοητή στους συμμετέχοντες, κρατώντας τους το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, η οποία διήρκησε 45’ της ώρας. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν οι ασθένειες των δοντιών (πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα), τρόποι αντιμετώπισης και γενικές συμβουλές για ένα υγιές στόμα. altΣυνοψίζοντας απαιτείται: συχνό βούρτσισμα (2 φορές την ημέρα και χρήση οδοντικού νήματος), υγιεινή διατροφή (φρούτα, λαχανικά, γάλα), κατανάλωση γλυκών μόνο κατά τη διάρκεια των γευμάτων, χρήση τσιχλών χωρίς ζάχαρη και συχνό οδοντιατρικό έλεγχο (ανά 6μηνο). Ακόμη, αναφορά έγινε στις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης στην αισθητική οδοντιατρική (λεύκανση, strass κ.α.). Την παρουσίαση παρακολούθησαν χορευτές και μέλη του συλλόγου μας, ενώ ήταν ανοικτή σε όλο τον κόσμο. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την κα Ηρώ Κούνιου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πραγματοποίησε την ομιλία αυτή.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook