Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ετήσιος χορός 2011

altΤο βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, στη δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Προσοτσάνης. Υπό τους ήχους του παραδοσιακού μουσικού σχήματος του Συλλόγου μας «Αγριάνες», χόρεψαν στην αρχή τα χορευτικά τμήματα (παιδικά και εφηβικό) του Συλλόγου μας, χορούς από τη Μακεδονία και τη Δράμα, δίνοντας στη συνέχεια την σκυτάλη στον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Η ορχήστρα κράτησε το κέφι στα ύψη και τον κόσμο συνεχώς στην πίστα. Ακουστήκαν μελωδίες από τη Δράμα, τη Μακεδονία, τη Θράκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Στο τραγούδι και στην γκάιντα ήταν ο Κώστας Βέργας, στο κλαρίνο ο Γιώργος Μελενεκλής και ο νεοεισαχθείς στην ορχήστρα Βασίλης Μελαδίνης, στο νταούλι-χταχαρέ-τουμπερλέκι ο Δημήτρης Μελενεκλής και στο ακορντεόν ο μαέστρος μας Βλαδίμηρος Δερμεντζιέβ. Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκαν οι γυναίκες του Συλλόγου μας.

Επιστολή για καλή επιτυχία στην εκδήλωσή μας και ευχές για το νέο έτος, απέστειλε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Άγγελος Λύσσελης, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλειος Φατράλης, οι Αντιδήμαρχοι Προσοτσάνης Ιωάννης Τερνεκτσής και Γεώργιος Παπαμιχαήλ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Καραβάς, Αντώνιος Ματζιάρης και Παναγιώτης Μωυσίδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής Δράμας Δημήτριος Κυριαζίδης, πρώην πρόεδροι του Συλλόγου μας, μέλη και φίλοι μας. Επίσης, πρόεδροι, χοροδιδάσκαλοι και χορευτές από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Οι Ρίζες μας», Εβριτών Δράμας, Θρακικής Εστίας Δράμας, Βώλακα, Καλής Βρύσης, Ξηροποτάμου, Πύργων καθώς και από τους Συλλόγους Γραμμουστιάνων, Ποντίων και Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook