Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 252 επισκέπτες συνδεδεμένους

"ΠΛΑΤΑΝΟΣ" 2010

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» το βράδυ του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου 2010, πραγματοποίησε για 12η συνεχή χρονιά το μακεδονικό παραδοσιακό γλέντι με τον τίτλο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ». Λόγω έκτακτου γεγονότος, αναβλήθηκε η εκδήλωση την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία (10-7-2010) και έπειτα, λόγω του άστατου καιρού, η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Προσοτσάνης αντί της αυλής του Α’ Δημοστικού Σχολείου.

Το μουσικό παραδοσιακό σχήμα του Συλλόγου μας «Αγριάνες», μας χάρισαν μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά, με τραγούδια και σκοπούς της Μακεδονίας και της Θράκης. Αρχικά χόρεψαν ορισμένους παραδοσιακούς χορούς το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Συλλόγου μας και στη συνέχεια ακολούθησε ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα, διασκεδάζοντας μαζί μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τα βιομηχανικά σφαγεία του κ. Στάικου Γεωργίου, το αρτοποιείο του κ. Τόλιου Γεωργίου, το κατάστημα Κωτσόβολος και τον κ. Σκορδά Ιωάννη, τον Δήμο Προσοτσάνης για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορευτές και τα μέλη που προσφέρανε εθελοντικά την εργασία τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Φατράλης Β., ο αντινομάρχης Δράμας κ. Καραβάς Κ., οι αντιδήμαρχοι Προσοτσάνης κ.κ. Μωυσίδης Π.,  Κώττας Ν. και Συμεωνίδης Αν., ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κ. Βασιλειάδης Π., οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κα Χειράκη Γ. και κ. Τσούκας Στ., ο πρόεδρος των πολυτέκνων Ν. Δράμας κ. Σμολοκτός Ν., ο πρόεδρος Προσοτσανιωτών Θεσσαλονίκης κ. Στράγκας Γ. οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, Θρακομικρασιατικός Προσοτσάνης, Καλής Βρύσης και πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook