Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2010

altΤην Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η Γενική ετήσια τακτική Συνέλευση, στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους, χορευτές και μουσικούς του Συλλόγου μας. Στον τυχερό που έπεσε το φλουρί δόθηκε μια εικόνα. Μετά την ευλογία από τον αιδεσιμότατο πατέρα Θεόδωρο, ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα τις προηγούμενης χρονιάς και στους στόχους για το νέο έτος.

Επίσης, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Συλλόγου ο συμπατριώτης μας και μεγάλος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης του προσφοράς στον πολιτισμό και τις τέχνες. Ακόμη, αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα «Ανέστης Βλάχος» στην αίθουσα της βιβλιοθήκης μας, καθώς με δική του παρότρυνση επαναλειτούργησε και παράλληλα βοήθησε να εμπλουτιστεί με πολλά βιβλία από εκδοτικούς οίκους αλλά και να χρηματοδοτείται σε τακτική βάση από το Υπουργείο Παιδείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Βασίλειος Φατράλης, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Ζάμπα, Άγγελος Κότιος και Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο νομαρχιακοί σύμβουλοί Χαράλαμπος Δερετζής και Στέργιος Τσούκας, ο πολιτευτής του Ν. Δράμας Δημήτριος Κυριαζίδης, ο πρόεδρος της Α.Δ.Ε.Π. Πασχάλης Στουλούπης, οι δημοτική σύμβουλοι Παναγιώτης Μωϋσίδης και Χρόνης Βασιλειάδης, πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας και πολλά μέλη μας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook