Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 42 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δράμα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2009"

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2009, συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 96ης επετείου των «Ελευθερίων» της Δράμας που διοργάνωσε ο Δήμος Δράμας στο χώρο του Κήπου. Το μεγάλο χορευτικό τμήμα παρουσίασε χορούς της Μακεδονίας ενώ το συνόδεψε το παραδοσιακό μουσικού σχήμα του Συλλόγου μας οι «Αγριάνες». Στις εκδηλώσεις της ίδιας ημέρας συμμετείχαν επίσης οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βώλακα, Ξηροποτάμου και Πύργων.

Επίσης, το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2009 ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην καθιερωμένη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Τα μέλη και οι χορευτές του Συλλόγου παρέλασαν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε κοινό τμήμα με τους πολιτιστικούς συλλόγους Βώλακα, Καλής Βρύσης, Ξηροποτάμου, Μοναστηρακίου, Πετρούσας και Πύργων.

Τέλος, στον Κήπο της Δράμας, τα απογεύματα από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009 ο Σύλλογός μας μαζί με τους προαναφερόμενους συλλόγους, λειτούργησαν περίπτερο όπου παρουσίασαν το έργο τους, λαογραφικό υλικό (φωτογραφίες, μουσικά παραδοσιακά όργανα, φορεσιές) καθώς και αναμνηστικά για τους επισκέπτες.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook