Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 112 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2009

altΤην Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η Γενική ετήσια τακτική Συνέλευση, στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους, χορευτές και μουσικούς του Συλλόγου μας. Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Στην τυχερή που έπεσε το φλουρί δόθηκε μια εικόνα ενώ στους τυχερούς των χορευτικών και μουσικών τμημάτων δόθηκαν βιβλία. Μετά την ευλογία από τον αιδεσιμότατο πατέρα Θεόδωρο, ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα τις προηγούμενης χρονιάς και στους στόχους για το νέο έτος.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της προμελέτης του νέου μας κτηρίου που θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που δώρισαν στο Σύλλογο οι συμπατριώτες μας Αντωνάρας Γεώργιος και η αδελφή του Ελένη. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρουσιάστηκαν σε προβολέα φωτορεαλιστικά, οι εξωτερικές αρχιτεκτονικές όψεις του κτηρίου αλλά και η εσωτερική διαρρύθμισή του. Πρόκειται για διώροφο κτήριο με υπόγειο, εξωτερικά «Μακεδονικής» αρχιτεκτονικής. Εσωτερικά θα είναι σύγχρονο και θα διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων, λαογραφική έκθεση, βιβλιοθήκη και αίθουσες για την κάλυψη των λοιπών αναγκών του Συλλόγου (Δ.Σ., προέδρου, ιματιοθήκης, wc, κτλ), συνολικού εμβαδού 650 τ.μ. περίπου. Από μέλη του Συλλόγου μας έγιναν και οι πρώτες δωρεές χρημάτων προς αποπεράτωση της μελέτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Βασίλειος Φατράλης, ο Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Κόττας και Πολυχρόνης Βασιλειάδης, η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Ζάμπα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Άγγελος Λύσσελης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Δερετζής και Μιχάλης Ηλιάδης, ο πρώην Δήμαρχος Προσοτσάνης Κωνσταντίνος Ράγιας, πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας και πολλά μέλη μας.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook