Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 1192 επισκέπτες συνδεδεμένους

Σταυρό Θεσσαλονίκης - Βαλκανικό Φεστιβάλ

altΟ Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008, συμμετείχε στο 5o Βαλκανικό Φεστιβάλ του Σταυρού Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε ο ομότιτλος Πολιτιστικός Σύλλογος του Σταυρού, «Μέγας Αλέξανδρος». Υπό τον ήχο των νταϊρέδων και της μακεδονικής λύρας από το παραδοσιακό μουσικό σχήμα του Συλλόγου μας «Οι Αγριάνες», το εφηβικό χορευτικό τμήμα, παρουσίασε χορούς του νομού Δράμας αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και τα κολακευτικά σχόλια του κοινού που κατέκλεισε τον αμφιθεατρικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης.

Στις εκδηλώσεις της ίδιας ημέρας συμμετείχαν επίσης οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Σταυρού, της Θέρμης, της Ραιδεστού και ξένα συγκροτήματα από Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ινδονησία και Σλοβακία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης και ο τοπικός Δήμαρχος Ρεντίνας Θεσσαλονίκης.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook