Greek Albanian Bulgarian Czech Dutch English Estonian Finnish French German Icelandic Irish Italian Norwegian Portuguese Russian Slovenian Spanish Swedish Turkish
Εφημερίδα ΗΩΣ
Είσοδος μελών



  

Επισκέπτες
Έχουμε 239 επισκέπτες συνδεδεμένους

Σεμινάριο Διατροφής

altΤους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2007 ολοκληρώθηκε το 25ωρο σεμινάριο με θέμα «Διατροφή» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Συλλόγου μας με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Δράμας. Ήταν το δεύτερο σεμινάριο, που υλοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Πρόκειται για προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας και υλοποιούνται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και τα κατά τόπους Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων κάθε νομού της χώρας. Συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες πολίτες της χώρας.

altΑπό την εκπαιδεύτρια και συνδημότισσά μας κα. Μωυσίδου Ηλιάνα, είκοσι (20) ενήλικες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για μια ισορροπημένη ημερήσια διατροφή, σωστή συντήρηση των τροφίμων, βασικές αρχές μαγειρέματος και αποφυγή κινδύνων από νοσήματα μεταδιδόμενα από τρόφιμα. Κάθε σωστά διατρεφόμενο άτομο συμβάλει στην αποφυγή κατανάλωσης βλαβερών ουσιών, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, αποφυγή λοιμώξεων, τη ρύθμιση του βάρους του και έτσι πετυχαίνει τελικά να έχει καλή σωματική και πνευματική υγεία.

 
Που βρίσκεται η Προσοτσάνη
greece_brown_glass

alt
Αποκτήστε το βιβλίο "Η Προσοτσάνη και η ιστορία της"
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

Kodikas_Prosotsanis_02

Αποκτήστε το Βιβλίο Σπαράγματα του Κώδικα Προσοτσάνης
Τηλ. παραγγελίας: 2522023480

stamps

Συλλεκτικά γραμματόσημα του Συλλόγου

youtubelogo
κλικ εδώ για video


facebook